Odorizante camera & Granule parfumate

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

 

Odorizante cameră - transformă încăperile casei tale în oaze parfumate de răsfăț

 

Cine spune că răsfățul este strict legat de vacanțele luxoase petrecute la spa se înșală amarnic. Fără îndoială, cel mai bun loc pentru a petrece timp de calitate în compania propriei persoane ori alături de cei dragi este acasă, iar momentul oportun este oricare din timpul vieții!

 

Transformă-ți casa într-un paradis al parfumurilor și îngăduie-ți zilnic câteva clipe de relaxare în intimitatea căminului tău. Fie că alegi odorizantele cu bețișoare, lumânările parfumate sau aromaterapia cu tablete de ceară, important este să găsești mireasma care să-ți inducă cea mai bună stare cu putință.

 

Parfum de cameră floral sau oriental - alege aroma care să-ți învăluie simțurile în plăcere

 

Ție cum îți place să fie atmosfera acasă? Preferi să te simți într-un câmp primăvăratic cu flori, sau, din contră, faci parte din categoria celor care aleg în orice perioadă a anului lumânările parfumate de Crăciun?

 

Indiferent de preferințe, un lucru este cert: parfumul unei încăperi influențează în maniere nebănuite starea celui care își petrece timpul între cei patru pereți ai acesteia. Găsește în colecția pusă la dispoziție de echipa noastră felurite odorizante de cameră produse manual, cu grijă și dragoste, utilizând ceară naturală de soia și, bineînțeles, nelipsitele uleiuri esențiale, ale căror parfumuri vibrante cuceresc inimi de mii și mii de ani.

https://wa.me/message/EBNQHVKVLAN7E1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!